Aarhus-kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, showroom, klinik til leje i Århus N

69 m2 kontor, showroom, klinik i Århus N til leje

Nybygget lejemål - kontor i tre plan i attraktivt beboelsesområde

Drømmer du om et centralt beliggende kontorlejemål i Aarhus? Byggeselskab Mogens de Linde A/S udbyder nu dette nybyggede og højloftede kontor lejemål i tre plan på Jens Baggesens Vej i Aarhus N med overtagelse fra 2. halvdel af 2023. Lejemålet er etableret i stueetagen i lejlighedskomplekset "Mejerihøjen" og har store vinduespartier mod gadeforløb og har direkte udgang fra 1. sal til hævet gårdmiljø med sidepladser.

Historien

For 65 år siden opførte De Forenede Mejerier et hypermoderne mejeri på selv samme grund. Mejeriet kunne fremstille op til 9.000 flasker mælk i timen og blandt kunderne var de amerikanske tropper i Vesttyskland og naturligvis utallige aarhusianere. Mejeriet forsynede byen med mælk frem til lukningen i 1988, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden og bygningerne. I dag er det gamle industrikvarter forvandlet – boliger, erhverv og studiemiljø er skudt frem i en spirende ny bydel i Aarhus, og lysten til at bo blandt de bevarede mejeribygninger i Katrinebjerg er stor. Det gælder også den tidligere mejerigrund på Jens Baggesens Vej. Her opfører Byggeselskab Mogens de Linde 95 moderne boliger under navnet Mejerihøjen, samt dette erhvervslejemål med fortrinlig placering i beboelsesområdet.

Området

Lejemålet er særdeles centralt placeret på toppen af Jens Baggesens Vej i Aarhus N, med nem tilkørselsadgang fra indre, såvel som ydre, ringgadesystem. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt or...